نگاهی به کنژاک، پای ثابت سفره غذای ژاپنی
به گزارش تا بینهایت، این برنامهٔ مزه، مجلهٔ آشپزی خبرنگاران به معرفی کنژاک، یکی از مواد غذایی اصلی ژاپن اختصاص دارد.
کُنژاک گیاه ویژه ای است که عمدتا در منطقه ها مرکزی ژاپن کشت می شود واز ریشهٔ آن خمیری تهیه می شود که کاربرد فراوانی در آشپزی ژاپنی دارد. ژاپنی ها می گویند کنژاک خاصیتِ زیادی دارد و حتی خوردنِ زیاد آن باعث چاقی نمی شود.
از آنجا که این ماده بسیار کم کالری است و به لاغر شدن کمک می کند اخیرا توجه به آن برای رسیدن به وزن مطلوب و سلامتی بیشتر شده است.
به تلگرام خبرنگاران فارسی بپیوندید
استان گانما در مرکز ژاپن، عمدهٔ محصول کنژاک این کشور را تولید می کند. شیگنوبو کامبه، یک تولیدکنندهٔ برجستهٔ کنژاک است. او دربارهٔ کنژاک می گوید: برگ های این گیاه خورده نمی شود. اصل محصول از ریشهٔ آن می آید. البته در این فصل هنوز ریشهٔ گیاه کوچک است. برداشت ما در اواخر اکتبر یا ماه نوامبر (اواخر پاییز) انجام می شود.
کنژاک، خوراکی است سالم که در بسکمک از غذاهای ژاپنی حاضر است. معمولا به شکل خمیر در می آید و بعد بریده می شود. کنژاک کم کالری سرشار از فیبر بوده و سیرکننده است.
تیه ری ووازن، سرآشپز ستاره دار فرانسوی در ژاپن، علت مطرح شدن نام دوبارهٔ کنژاک را سالم بودن آن می داند و می گوید: چیزی که برای تن خوب باشد برای فکر هم خوب است.
در گانما یعنی منطقه تولید عمدهٔ کنژاک به سراغ فروشگاهی می رویم که در آن انواع این محصول را می توان پیدا کرد.
با خمیر کنژاک انواع محصولات غذایی از پاپ کورن و بستنی گرفته تا رشته و برنج تولید می شود. این محصولات برای کسانی که دیابت دارند خیلی خوب است، چون جذب کالری را کم می کنند و پختشان بسیار آسان است.
تیه ری دربارهٔ طعم خاص این ماده می گوید: در ژاپنی به مزه ای شبیه طعم کنژاک می گویند یاساشی آژی؛ یعن طعم ملایم و محبت آمیز. این طعم هیچگونه تندی و تیزی ندارد. کافی است کمی از آن بخورید تا بفهمید که چقدر برای سلامتی خوب است.
میزان قند موجود در کنژاک تقریبا صفر است بنابراین کالری ناچیزی دارد و همین باعث می شود که تقاضا برای آن در بازار امروز بیشتر باشد.
منبع: یورونیوز