تسلیت وزیر خارجه آلمان در پی سقوط هواپیمان ایران-اوکراین
به گزارش تا بینهایت، وزیر امور خارجه آلمان جان باختن مسافران پرواز صبح امروز تهران-کی یف را به خانواده داغ داران تسلیت گفت.

با تور آلمان از دیدنی ترین کشور اروپایی بازدید کنید و از شهرهای برلین، هانوفرو، فرانکفورت و مونیخ دیدن کنید.
به گزارش خبرنگاران، هایکو ماس، وزیر امور خارجه آلمان روز چهارشنبه در توییتی نوشت: ما بسیار از حادثه تراژدیکی که برای پرواز PS752 از تهران به مقصد کی یف اتفاق افتاده است، اندوهگین هستیم. در این شرایط سخت، ذهن مان همراه خانواده جان باختگان است که صمیمانه به آن ها تسلیت می گوییم.
به گزارش خبرنگاران، علی ربیعی، سخنگوی دولت درباره امروز در مورد آمار کشته شدگان سقوط هواپیمای اوکراینی گفت: جعبه سیاه این هواپیما پیدا شده است و آنالیز جعبه سیاه می تواند به ما اطلاعات تکمیلی را بدهد. هواپیما سه دقیقه پس از پرواز سقوط می نماید. 176 نفر مسافر شامل 70 مرد، 81 زن،15 کوردک و 1 نوزاد و خدمه پرواز هم 9 نفر بودند. 144 نفر ایرانی، 11 نفر اوکراینی، 10 افغانی، 9 نفر کانادایی، 4 سوئدی و یک نفر انگلیسی بودند که از میان ایرانی ها، تعدادی گذرنامه کانادایی هم داشته اند.
منبع: خبرگزاری ایسنا