شارژ کارت بلیط های خبرنگاری از اول بهمن
به گزارش تا بینهایت، به اطلاع کلیه خبرنگاران محترم میرساند، با هماهنگی اجرا شده با سازمان فاوای شهرداری تهران از اول بهمن نسبت به شارژ کارت بلیط های خبرنگاری اقدام خواهد شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، به اطلاع کلیه خبرنگاران محترم میرساند، با هماهنگی اجرا شده با سازمان فاوای شهرداری تهران از اول بهمن نسبت به شارژ کارت بلیط های خبرنگاری اقدام خواهد شد.
شهرداری تهران با هدف ایجاد تسهیلات برای فعالیت هرچه مؤثرتر عزیزان شاغل در عرصه خبر و مطبوعات در زمینه اطلاع رسانی و تردد به حوزه های خبری، بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر تهران، تعدادی کارت بلیت یک ساله قابل استفاده در ناوگان مترو و اتوبوسرانی تهران را به صورت رایگان در اختیار خبرنگاران شاغل در پایتخت قرار داده است.
با هماهنگی اجرا شده با فاوای شهرداری تهران، آن دسته از خبرنگاران که پیش از این کارت بلیط یکساله را دریافت نموده اند و شارژ اعتباریشان خاتمه یافته است، صرفا برای تمدیدمی توانند مستقیما به
ایستگاه های ذیل
1. همت خط 1،
2. بخارایی خط 1،
3. شهید باقری خط 2،
4. میدان حر خط 2،
5. زمزم خط 3،
6. قدوسی خط 3،
7. نبرد خط 4،
8. توحید خط 4،
9. ارم سبز خط 5،
10. کرج خط 5،
11. امام خمینی
مراجعه و نسبت به شارژ مجدد کارت های خود اقدام کنند.
منبع: خبرگزاری دانشجو