طرز تهیه شیرینی با آرد ذرت؛ خوشمزه و مجلسی

به گزارش تا بینهایت، شیرینی با آرد ذرت نوعی شیرینی خوشمزه و مجلسی است که در خوردن آن حس عجیبی خواهید داشت. تزیین این شیرینی با ترافل های رنگی ظاهری خوشایند به آن داده که باعث شده در مجالس و همچنین از دید بچه ها جایگاه ویژه ای داشته باشد. در این مطلب شما را مرحله به مرحله و به همراه تصاویر کامل با طرز تهیه شیرینی با آرد ذرت آشنا خواهیم کرد.

طرز تهیه شیرینی با آرد ذرت؛ خوشمزه و مجلسی

در این مقاله ابتدا قصد داریم درباره آرد ذرت یا نشاسته ذرت صحبت کنیم چیزی که بسیاری از افراد را سر در گم کرده و بسیاری در تمیز این دو از هم مشکل دارند. منظور از آرد ذرت در قنادی و شیرینی پزی، آرد سفید رنگی است که از ذرت سفید به دست می آید و در عین لطافت زیاد، با لمس آن خش خشِ کمی احساس می کنید. بیشتر مواقع در مواد اولیه دستور های قنادی به جای نشاسته ذرت، واژه آرد ذرت به کار می رود که در واقع، منظور همان پورد سفید رنگ گرفته شده از نشاسته ذرت سفید رنگ و خشک کردن آن است. با حل کردن نشاسته ذرت در آب، خمیری کاملا نرم و چسبناک به دست می آید که هیچگونه زبری ندارد.

درست کردن شیرینی با آرد ذرت کار سختی نیست و در واقع نوعی سرگرمی است. رسپی ارائه شده در این مطلب یک دستور پخت ایده آل است که برای بچه ها بسیار خوشایند می باشد. موقع خوردن این شیرینی ها احساس می کنید کمی خشک هستند و به سقف دهان می چسبند که علت آن، ویژگی مربوط به آرد ذرت موجود در این شیرینی است. این احساس در خوردن شیرینی کمی عجیب و غریب است و ارزش امتحان کردن را دارد.

مواد مورد نیاز در تهیه این شیرینی عبارتند از: آرد ذرت، شکر، کره، تخم مرغ، عصاره وانیل و ترافل های رنگی ریزی که بر روی شیرینی ریخته می شوند تا ظاهر آن را جذاب تر کنند.

طرز تهیه شیرینی با آرد ذرت

مواد مورد نیاز برای تهیه 50 عدد کوکی ارائه شده، زمان آماده سازی 15 دقیقه و زمان پخت حدود 12 دقیقه است.
مواد لازم برای تهیه شیرینی با آرد ذرت
آرد ذرت250 گرم (2/3+1 پیمانه)
تخم مرغ1 عدد
شکر100 گرم (1/2 پیمانه)
کره125 گرم (1/2 پیمانه)
عصاره وانیل1 قاشق چایخوری
نمکنوک قاشق چایخوری
ترافل رنگی ریز برای تزیینبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. فر را روی حرارت 175 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  3. کره را در ظرفی قرار دهید.
  4. شکر را به کره اضافه کنید.
  5. عصاره وانیل را اضافه کنید.
  6. مواد را با استفاده از همزن برقی، بزنید تا کاملا مخلوط و کرمی شوند.
  7. تخم مرغ و نمک را به مخلوط اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا خوب با هم ترکیب شده و یک مایه کرم شکل ایجاد شود. مطمئن شوید کره کاملا با تخم مرغ ترکیب شده است.
  8. آرد ذرت را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد کاملا با هم ترکیب شده و یکدست شوند.
  9. در این مرحله شما باید یک خمیر کاملا نرم داشته باشید که به انگشتان دست نچسبد و به راحتی بتوانید آن را به شکل یک توپ درآورید. اگر خمیر چسبنده است، نگران نباشید، در صورتی که شما بتوانید خمیر را به شکل یک توپ درآورید کمی چسبندگی، مسئله ای ایجاد نمی کند. ولی اگر خمیر بیش از حد چسبنده باشد در حد خیلی کم آرد ذرت اضافه کنید تا چسبندگی آن از بین برود.
  10. خمیر شیرینی را به گلوله های کوچکی تقسیم کنید. پیشنهاد ما به شما این است که برای شکل دادن به این گلوله های خمیری از روش سنتی استفاده کنید و برای این منظور از یک چنگال و یک کاسه کوچک آرد ذرت استفاده کنید که بتوانید چنگال را در آرد ذرت فرو ببرید.
  11. گلوله ها را روی کاغذ روغنی در سینی فر قرار دهید، سپس با استفاده از چنگال، همانند آنچه در شکل زیر مشاهده می کنید، گلوله ها را صاف کنید.
  12. چنگال را در آرد ذرت فرو ببرید و از یک زاویه دیگر روی خمیر شیرینی فشار دهید تا حفره های کوچکی روی شیرینی ایجاد شود که بعدا ترافل های ریز در آن قرار بگیرند.
  13. شما همچنین می توانید برای شکل دادن به شیرینی از یک دستگاه پرس کوکی استفاده کنید، دستگاه را با خمیر شیرینی پر کنید.
  14. قالب شکل مورد نظر را در دهانه دستگاه قرار داده و با فشار خمیر از بالا، خمیر را به شکل دلخواه درآورید.
  15. شیرینی ها را روی کاغذ روغنی کف سینی فر قرار دهید.
  16. روی شیرینی ها را با ترافل های ریز رنگی تزیین کنید.
  17. شیرینی برای انتقال به داخل فر آماده است، سینی را در فر قرار دهید.
  18. 12 دقیقه فرصت دهید تا شیرینی ها بپزند و به رنگ طلایی روشن درآیند. دقت کنید این شیرینی نباید به رنگ قهوه ای درآید.
  19. سینی را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا شیرینی ها روی کاغذ روغنی باقی بمانند تا کاملا خنک شوند.
  20. همانگونه که در شکل زیر مشاهده می کنید، شیرینی سمت چپ به روش سنتی و شیرینی سمت راست با دستگاه پرس کوکی شکل گرفته است. شیرینی سنتی کمی ضخیم تر از دیگری است، ولی هر دو به یک اندازه خوشمزه هستند.

نکته: برای اینکه راحت تر بتوانید ترافل های رنگی را روی شیرینی بچسبانید بهتر است انگشت خود را با آب خیس کنید و در ترافل ها فرو ببرید تا به انگشت شما بچسبند و سپس انگشت خود را روی شیرینی ها فشار دهید، با این کار ترافل ها کاملا به شیرینی می چسبند.

منبع: ستاره
انتشار: 28 بهمن 1399 بروزرسانی: 28 بهمن 1399 گردآورنده: ta8.ir شناسه مطلب: 1428

به "طرز تهیه شیرینی با آرد ذرت؛ خوشمزه و مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی با آرد ذرت؛ خوشمزه و مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید