طرز تهیه کیک شکلات کرم دار پنیری
به گزارش تا بینهایت، در این مطلب قصد داریم روش تهیه کیک شکلات کرم دار پنیری را به شما عزیزان آموزش دهیم.
به گزارش ، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک شکلات کرم دار پنیری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
4 عدد تخم مرغ هم دمای محیط
1پیمانه شکر (لیوان دسته دار فرانسه)
1پیمانه آرد گندم
3قاشق غذاخوری پودر کاکائو
نصف قاشق مرباخوری وانیل
بکینگ پودر 1قاشق غذاخوری
1تا 2 قاشق غذاخوری روغن مایع (اختیاری) من استفاده نکردم
1پیمانه آب جوش
1قاشق غذاخوری نسکافه
2قاشق غذاخوری شکر
شیر یک لیتر
زرده تخم مرغ 1عدد
شکر یک پیمانه
آرد 4قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت 3قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق مرباخوری
پنیر ماسکارپونه 200گرم
برای کرم به جز وانیل و پنیر همه رو باهم مخلوط میکنیم و روی حرارت میذاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد از کمی خنک شدنش پنیر و وانیل رو اضافه میکنیم و با همزن میزنیم بعد از خنک شدن کیک از این کرم استفاده میکنیم.
برای کیک سفیده و زرده تخم مرغ رو جدا کنید و سفیده رو با همزن بزنید تا پف کنه بعد کم کم نصف مقدار شکر رو اضافه کنید و به همزدن ادامه بدین تا فرم بگیره و از ظرف نریزه
زرده تخم مرغ رو با باقی شکر و وانیل هم بزنید تا رنگش روشن بشه
آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو مخلوط کنید و 2تا 3دفعه الک کنید و بعد به مخلوط زرده اضافه کنید
و با لیسک به صورت دورانی هم بزنیدو بعد سفیده رو اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید
کف قالب رو چرب کنید و کاغذ روغنی بذارین و در فری که از قبل گرم شده با دمای 180درجه به مدت حدودا 30دقیقه بذارین تا کیک حاضر بشه.
بعد از خنک شدن از وسط برش بزنین ویک لایه نسکافه و شکر و آبی که برای خیس شدنش حاضر کردیم بهره ببرید و لایه بعدی رو کرم پنیری بریزید و این کار رو برای لایه بعدی هم ادامه بدین و در آخر با هرچیزی که دوست دارین تزیین کنید چند ساعتی تو یخچال بذارید تا کیک خودشو بگیره و طعم بهتری داشته باشه؛ درست کنید و لذت ببرید.
منبع: shahre shekamooha
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان