هات داگ مشبک، شیک و لذیذ
به گزارش تا بینهایت، برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت هات داگ مشبک با ما همراه باشید.
به گزارش ، هات داگ معمولا ساندویچی گرم شامل سوسیس و نان فانتزی نرمِ مخصوص هات داگ است که به آن کاهو سس خردل سس کچاپ و ادویه جات نیز زده می گردد و انواع و اندازه های مختلفی دارد. اما امروز تصمیم داریم شما را با یک سبک جدید از تهیه هات داگ آشنا کنیم. در این روش، از نان فانتیزی استفاده نمی گردد و به جای آن با یاری خمیری که تهیه می گردد، هات داگ را تهیه می کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این نوع هات داگ، با ما همراه باشید.
آرد: 2 پیمانه
مایه خمیر: یک قاشق چایخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
شیر ولرم: سه چهارم پیمانه
کره ذوب شده یا روغن: دو قاشق غذاخوری
سوسیس: 8 عدد عظیم
نمک: یک قاشق چایخوری
اوریگانو: یک قاشق چایخوری
پیازچه: یک عدد خرد شده
پنیر پارمسان: یک چهارم پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
آرد، مایه خمیر، نمک و شکر را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط می کنیم. شیر و کره را به مواد قبلی اضافه نموده و به هم زدن ادامه می دهیم تا خمیری یکدست به وجود آید. خمیر را در مکانی گرم قرار می دهیم تا حجم آن بیشتر گردد.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد، روشن می کنیم. سوسیس ها را برش طولی می دهیم. سطح کار را آرد پاشی می کنیم و خمیر را با یاری وردنه به شکل مستطیل روی میز پهن می کنیم. ابعاد تقریبی مستطیل 13*9 خواهد بود. با یاری یک چاقوی تیز، تقریبا 9 برش طولی به خمیر می دهیم.
سینی فر را آماده می کنیم برش های خمیر را به صورت مشبک داخل سینی فر می چینیم و در لابه لای این شبکه ها، برش های سوسیس را قرار می دهیم.
با یاری قلمو یا چنگال، روی کل مواد را تخم مرغ زده شده می مالیم و سپس نمک، اوریگانو، پیازچه و پنیر را روی سطح آن می پاشیم. سینی را به مدت ده دقیقه کناری قرار می دهیم سپس آن را داخل فر به مدت بیست دقیقه می گذاریم.
منبع: تابناک
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان