طرز تهیه پیتزا خانگی در ماهیتابه بدون فر ، سریع با خمیر آماده

به گزارش تا بینهایت، فر ندارید؟ مسئله ای نیست! درست کردن پیتزا در خانه آن هم بدون فر کار فوق العاده آسانی است چون خیلی راحت با تهیه خمیر آماده و مواد پیتزا می توانید آن را در منزل و در ماهیتابه بپزید. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه انواع پیتزا از طرز تهیه پیتزای گیاهی گرفته تا طرز تهیه پیتزا خانگی با فر را آنالیز نموده بودیم. اینجا می خواهیم طرز تهیه پیتزا خانگی در ماهیتابه و بدون فر را در کمترین زمان با یاری خمیر آماده پیتزا آموزش بدهیم.

طرز تهیه پیتزا خانگی در ماهیتابه بدون فر ، سریع با خمیر آماده

مواد لازم برای تهیه پیتزا خانگی در ماهیتابه بدون فر

  • خمیر پیتزا به میزان لازم
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • پنیر موزارلای رنده شده 2 فنجان
  • سوسیس ایتالیایی پخته و خرد شده به میزان لازم
  • فلفل برش داده شده نصف فنجان
  • سس مارینارا یک ونیم فنجان
  • پنیر پارمزان رنده شده یک چهارم فنجان
  • پونه، ریحان یا جعفری تازه خرد شده به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا خانگی در ماهیتابه

1. گذاشتن خمیر پیتزا در ماهیتابه

اولین مرحله در طرز تهیه پیتزا خانگی در ماهیتابه این است که ابتدا ماهیتابه را با روغن و آرد ذرت آغشته کنید سپس خمیر پیتزای را در تابه پهن کنید.

2. پخت پیتزا

حالا در این مرحله از طرز تهیه پیتزا ماهیتابه ای با خمیر پیتزا آماده، یک دوم فنجان موزارلای خرد شده را روی خمیر بپاشید بعد سوسیس و پپرونی را اضافه کنید. سس مارینارا را روی آن بمالید سپس به جامانده پنیر موزارلا و پارمزان را بپاشید.

در نهایت ماهیتابه را به مدت 23 تا 25 دقیقه روی اجاق گاز با حرارت میانه بپزید یا تا زمانی که پوسته و پنیر به رنگ قهوه ای طلایی درآیند. فقط حتما اجازه دهید پیتزا 5-10 دقیقه قبل از برش در ماهیتابه استراحت کند. در صورت تمایل می توانید با سبزیجات تازه و فلفل قرمز خرد شده پیتزای خانگی خود را تزئین کنید.

نکات تکمیلی برای تهیه پیتزا خانگی

همان طور که دیدید تهیه پیتزا خانگی در ماهیتابه سختی نیست فقط کافی است ظرف مناسب داشته باشید و حوصله به خرج دهید تا یک تجربه متفاوت از پیتزا را برای خود و خانواده رقم بزنید.

نچسبیدن پیتزا به ماهیتابه

برای این که پیتزای شما به ماهیتابه نچسبد اول از همه باید ماهیتابه مناسب مثل ماهیتابه چدنی انتخاب کنید و از طرف دیگر برای اینکه پیتزا نچسبد، ماهیتابه را با روغن و بعد چند قاشق آرد ذرت درست همان طور که در دستور پیتزای بالا گفتیم آغشته کنید. ماهیتابه های دوطرفه هم گزینه خوبی برای پیتزا هستند. حتی می توانید با یاری این نوع تابه خمیر پیتزا را قبل از اضافه کردن مواد رویش از هر دو طرف کمی برشته کنید و بعد مواد را بریزید و بگذارید پیتزای شما بپزد.

تهیه خمیر پیتزا خانگی

اگر فرصت دارید و می خواهید غذایتان کاملا خانگی باشد بهتر است خمیر پیتزا را هم در خانه تهیه کنید. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی را مرور نموده بودیم. اگر به هر دلیلی خمیر پیتزا در دسترس نداشتید می توانید از نان لواش هم بهره ببرید. پیتزا تابه ای با نان لواش هم درست مثل پیتزای با خمیر پیتزا خوشمزه و البته حتی راحت تر است.

تنوع در مواد پیتزا خانگی

برای داشتن خوشمزه ترین پیتزا بدون فر می توانید فیلینگ یا همان روی پیتزا را با انواع سبزیجات و حتی گوشت و فرآورده های گوشتی مختلف تهیه کنید. از جمله سبزیجات مجذوب کننده برای پیتزا می توان به فلفل دلمه ای، قارچ و پیاز اشاره نمود. گوشت های مناسب هم شامل گوشت چرخ نموده، انواع ژامبون و سوسیس می گردد. طرز تهیه پیتزا خانگی بدون فر با گوشت چرخ نموده را می توانید خیلی راحت در منزل انجام دهید، فقط کافی است گوشت چرخ نموده را قبل از مصرف کمی با پیاز تفت دهید و خوب مزه دار کنید و بعد روی خمیر پیتزا بریزید و باقی موارد را تکرار کنید.

برترین روش نگهداری پیتزا

اگر از پیتزای خانگی تان چیزی باقی ماند می توانید آن را در بسته بندی مناسب و البته محکم یا در یخچال یا حتی فریزر نگهداری کنید. برترین زمان نگهداری پیتزا در یخچال 3 الی 4 روز است و برترین زمان برای فریزر حداکثر تا 3 ماه است.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 22 مهر 1402 بروزرسانی: 22 مهر 1402 گردآورنده: ta8.ir شناسه مطلب: 2285

به "طرز تهیه پیتزا خانگی در ماهیتابه بدون فر ، سریع با خمیر آماده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیتزا خانگی در ماهیتابه بدون فر ، سریع با خمیر آماده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید