نقشه هایی که نشان می دهد دنیا چقدر کوچک است
به گزارش تا بینهایت، خبرنگاران: ما در دنیای فوق العاده پیچیده و به هم پیوسته ای زندگی می کنیم. شبکه های ارتباطی که در سراسر زمین کشیده شده، دریا و هوا به ما اجازه می دهند سفر کنیم و کالا و ایده هایمان را در با دنیا به اشتراک بگذاریم. اما گاهی این ارتباطات را فراموش می کنیم و اسیر دنیای کوچک خودمان می شویم.
در این مطلب نقشه هایی را می بینید که همه چیز را پنهان کرده اند به جز راه های ارتباطی ما. بنابراین می توانیم ببینیم جهان چقدر به هم پیوسته است و انسان ها چطور آن را در 150 سال اخیر تغییر داده اند. هر یک از این نقشه ها داستانی درباره نحوه زندگی مردم روی این سیاره دارند. آن ها کجا را برای زندگی انتخاب کردند؟ کجا سفر می کنند؟ شهر ها چطور رشد و تغییر کرده اند؟
شهرها
این نقشه نشان می دهد مردم کجا زندگی می کنند. می توانید در آن بزرگترین شهر جهان، توکیو را ببینید که روشن ترین قسمت نقشه است. همچنین بیابان ها و جنگل های آفریقا، آمریکای جنوبی و استرالیا را می بینید که تقریبا خاموش هستند.
جاده ها
بیش از 60 میلیون کیلومتر جاده در جهان وجود دارد. در این نقشه می بینید که مردم چطور جاده ها را در غیرقابل سکونت ترین بخش های زمین ساخته اند. حتی در مکان هایی که هیچکس زندگی نمی کند، جاده هایی را می بینید که در بیابان ها و کوه ها کشیده شده اند تا مردم را به سمت دیگر آن ها متصل کنند.
راه آهن
این نقشه تفاوت بخش های مختلف جهان را نشان می دهد. اروپا از همه جا روشن تر است و پیشرفته ترین شبکه پرسرعت ریلی را دارد که امکان سفر به همه جا را بدون نیاز به خودرو فراهم می کند. اما در آمریکای شمالی،از قطار برای حمل بار در فواصل طولانی استفاده می شود. در آفریقا، بیشتر راه آهن توسط استعمارگران اروپایی ساخته شده تا کالا ها را به سواحل منتقل کرده و از آنجا با کشتی به اروپا ببرند. در استرالیا طولانی ترین قطار های جهان با بیش از 500 واگن، زغال سنگ و موادمعدنی را به جاهای دورافتاده حمل می کنند.
فرودگاه ها
در برخی از دورافتاده ترین بخش های زمین، سفر فقط از طریق هوا ممکن است. شهر های جنگل آمازون، قسمت های دورافتاده استرالیا و شمال کانادا با جاده یا راه آهن به سایر نقاط جهان متصل نیستند. بنابراین مردم، غذا، منابع باید با هوا منتقل شوند.
بنادر
تقریبا همه شهر های جهان در نزدیکی ساحل یا رودخانه ساخته شده اند. هزاران سال تنها راه ارتباطی بخش های مختلف جهان کَشتی بود. حتی امروز، بیشتر غذایی که می خوریم، لباسی که می پوشیم، ماشینی که سوار می شویم و چیز هایی که می خریم با کشتی آورده می شوند.
منبع: boredpanda
منبع: برترین ها