حمله مار به زن خانه دار

به گزارش تا بینهایت، تهران (پانا) - زن تایلندی که در توالت مورد حمله مار پیتون قرار گرفته بود از ناحیه دست زخمی شد.

حمله مار به زن خانه دار

به گزارش خبرنگاران، یک زن خانه دار تایلندی بر اثر حمله مار پیتون زخمی شد. این مار که بیش از 2 متر طول داشت در داخل سرویس بهداشتی به این زن حمله ور شد. بون سونگ پلای کاو 54 ساله که در این حادثه از ناحیه دست مجروح شده بود بلافاصله به بیمارستان منتقل شد.

این زن پس از انجام درمان اولیه بلافاصله به نزدیکترین بیمارستان محلی منتقل شد. این اتفاق روز یکشنبه و در منطقه ساموت پراکان واقع در مرکز تایلند رخ داد.

بنا به گزارش رسانه های محلی تایلند این زن دو بار، یک بار از ناحیه پا و بار دوم از ناحیه دست مورد حمله این خزنده نهاده شد. این زن پس از جداکردن مار از دستش بلافاصله به بیرون از خانه دوید و از همسایگانش درخواست یاری کرد. شوهر این زن پس از بستن درب توالت با مرکز نجات حیوانات تماس گرفت و از آن ها درخواست یاری کرد.

او بلافاصله زنش را به بیمارستان منتقل کرد. خانم پلای کاو پس از انجام آزمایشات در مورد تشخیص سمی یا غیرسمی بودن مار از بیمارستان مرخص شد. پزشکان بیمارستان به منظور جلوگیری از هرگونه عفونت احتمالی برای این زن آنتی بیوتیک تجویز کردند. پرسنل مرکز نجات حیوانات نیز پس از شکار مار پیتون این خزنده را از خانه این زوج منتقل کردند.

لازم به ذکر است؛ حمله این مار پیتون به این زن تایلندی در حالی خبرساز می گردد که ماه گذشته نیز یک نوجوان اهل این کشور در حادثه ای مشابه در سرویس بهداشتی منزلشان مورد حمله مار پیتون نهاده شده و مجروح شده بود.

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 11 تیر 1400 بروزرسانی: 11 تیر 1400 گردآورنده: ta8.ir شناسه مطلب: 1673

به "حمله مار به زن خانه دار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "حمله مار به زن خانه دار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید