روش ساده ای که می توانید یک شیرینی متفاوت برای مهمان ویژه تان درست کنید
به گزارش تا بینهایت، اگر برای پذیرایی از مهمانان تان در پی شیرینی ای می شد که کم حجم بوده و به لحاظ ظاهری هم با بقیه شیرینی هایی که پخته اید، فرق کند، توت را انتخاب کنید.
البته اشتباه نکنید، برای پخت این شیرینی به هیچ نوع توتی نیاز ندارید. فقط به خاطر شباهت ظاهری این شیرینی با توت سفید است که نام آن را توت گذاشته اند. این توت را همراه بچه ها درست کنید، به آنها هم خوش می گذرد.
اگر برای پذیرایی از مهمانان تان در پی شیرینی ای می گشت که کم حجم بوده و به لحاظ ظاهری هم با بقیه شیرینی هایی که پخته اید، فرق کند، توت را انتخاب کنید. البته اشتباه نکنید، برای پخت این شیرینی به هیچ نوع توتی نیاز ندارید. فقط به خاطر شباهت ظاهری این شیرینی با توت سفید است که نام آن را توت گذاشته اند. این توت را همراه بچه ها درست کنید، به آنها هم خوش می گذرد.
مواد لازم
500 گرم بادام پوست گرفته
500 گرم پودر قند
یک استکان گلاب
یک ق چ سرپر هل آسیاب شده
50 گرم خلال پسته
50 گرم شکر
1. ابتدا بادام پوست گرفته را آسیاب کرده، سپس با پودر قند و هل مخلوط کنید. برای این کار از دستگاه خردکن یا آسیاب برقی استفاده کنید.
2. مخلوط پودری را داخل کاسه ای بلوری بریزید و گلاب را کم کم به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیری نرم حاصل شود. بعد از آنکه خمیر آماده شد، به میزان یک فندق از آن را برداشته و در کف دستانتان ابتدا به شکل گلوله درآورید. سپس با یک فشار آن را شبیه به توت کنید. به همین ترتیب کل خمیر را به شکل توت در آورید.
3. شکر را داخل بشقاب تختی بریزید و هر یک از توت ها را در آن بغلتانید تا با شکر روکش شود. بعد از خاتمه کار سر هر کدام از توت ها یک خلال پسته فرو کنید.
فوت وفن
توت را با هر شکلی که هست در ظرف دردار نگهداری کنید، زیرا در معرض هوا خشک می شود.
گلاب را یکباره اضافه نکنید، زیرا باعث می شود مایه شل شده و حالت خمیری پیدا نکند.
مراقب باشید خمیر زیاد سفت نشود، زیرا ترک می خورد.
یه جور دیگه
شما می توانید توت را به شکل های دیگر هم درست کنید؛ به عنوان مثال خمیر را با رنگ خوراکی یا رنگ زعفران رنگ کرده و مانند خمیر بازی به شکل میوه های مختلف درآورید. شما می توانید برای فرم دادن این خمیر از قالب هم استفاده کنید.
منبع: همشهری آنلاین