اروپا برای اتهام به روسیه درباره کرونا سندی ارائه نکرده است
به گزارش تا بینهایت، به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرگزاری روسی اسپوتنیک، سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه امروز سه شنبه در سخنانی اعلام نمود که اتحادیه اروپا تا کنون حتی یک سند درباره ادعای خود پیرامون اقدام روسیه در ارائه اطلاعات غلط درباره ویروس کرونا ارائه نکرده است.

با ما سفر کنید و با تور ترکیبیی اروپا از قاره سبز دیدن کنید و با دریافت خدمات ویزای شینگن از گردش به دور اروپا لذت ببرید.
وزیر خارجه روسیه در کنفرانس خبری پس از نشست غیررسمی وزیران خارجه گروه بریکس در این خصوص تأکید کرد: درباره ادعاهائی پیرامون اطلاعات غلط درباره ویروس کرونا که گفته شده کشورهای ما اقدام به انتشار آن نموده اند، تا کنون هیچ سندی درباره این اظهارات ارائه نشده است.
وی در ادامه افزود که مسکو حتی از اتحادیه اروپا نخواست است تا به ارائه سندی در این باره اقدام کند؛ چرا که اینگونه اتهامات علیه روسیه توسط کشورهای اروپایی در گذشته نیز وجود داشته است.
منبع: خبرگزاری مهر