طرز تهیه شیر بادام خانگی ساده و وانیلی به صورت تصویری

به گزارش تا بینهایت، شیر بادام خانگی با یک تکه کلوچه خانگی خرما و گردو چه گردد! شیر بادام از آن نوشیدنی های خنکی است که بر خلاف تصور عموم اصلا شیری در آن به کار نرفته است! شما صرفا با داشتن کمی بادام خام در خانه، می توانید بهترین شیر بادامی که تا به حال امتحان نموده اید را در منزل تهیه نموده و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.

طرز تهیه شیر بادام خانگی ساده و وانیلی به صورت تصویری

در این مطلب طرز تهیه شیر بادام ساده و وانیلی را به شما خواهیم آموخت؛ با ما باشید.

طرز تهیه شیر بادام خانگی

مواد لازم
مغز بادام خام1 لیوان
آب (ترجیحا فیلتر شده)4 لیوان
عصاره وانیل (به دلخواه)1 قاشق چایخوری

دستور تهیه شیر بادام خانگی خوشمزه

  • ابتدا توصیه می کنیم بادام های بومی و ارگانیک را انتخاب کنید تا مزه شیر بادام شما رویایی تر گردد!
  • بادام ها را یک شب در کاسه ای آب بخیسانید تا پوست آن نرم گردد.
  • پس از گذشت 24 ساعت، پوست بادام ها را به راحتی با دست جدا کنید.
  • مغز بادام ها را درون مخلوط کن ریخته و 4 لیوان آب به آن اضافه کنید.
  • حالا مخلوط کن را روشن نموده و اجازه دهید بادام ها به خوبی در آب آسیاب شوند.
  • پس از آنکه به خوبی بادام در آب حل شد، آن را درون کیسه پارچه ای ظریفی بریزید و با دست کاملا فشار دهید تا تمام عصاره بادام خارج گردد.
  • ما پیشنهاد می کنیم کار را همین جا متوقف کنید و شیر بادام رد شده از صافی را درون بطری شیشه ای ریخته و درون یخچال قرار دهید تا خنک گردد؛ اما شما می توانید پوره بادام را مجددا به مخلوط کن برگردانده، با 2 لیوان آب مخلوط نموده و همین مراحل را تکرار کنید.
  • شما می توانید عصاره وانیل را قبل از قرار دادن در یخچال به آن اضافه کنید تا یک شیر بادام با طعم وانیل بسیار خوشمزه تحویل بگیرید!

توصیه ما این است که تفاله های مانده از بادام را با کمی خرمای له شده و دارچین مخلوط کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

ماندگاری شیر بادام خانگی

شیر بادام خانگی را در یخچال، تا 2 روز می توانید نگهداری کنید. این شیر بادام مواد نگهدارنده نداشته و باید توجه داشته باشید که خارج از این زمان فاسد خواهد شد.

خواص شیر بادام

  • کم کالری و رژیمی
  • سرشار از ویتامین E
  • منبع خوبی از کلسیم
  • دارای قند پایین
  • بدون لاکتوز و مناسب افراد حساس به لبنیات
  • مناسب برای گیاهخواران
  • دارای فسفر و پتاسیم

سخن آخر

در این مطلب طرز تهیه شیر بادام خانگی ساده و با طعم وانیل را به شما آموزش دادیم. امیدواریم با تهیه این نوشیدنی سرد و سالم، از این مطلب نهایت استفاده را برده باشید. شما می توانید تجربیات، سوالات و پیشنهادات خود را در انتهای همین صفحه با کارسناشان ما در میان بگذارید.

همچنین توصیه می کنیم که اگر به تهیه خوارکی های سالم و خانگی علاقه دارید، طرز تهیه شیرینی مادلین فرانسوی را نیز در انگیزه دنبال کنید.

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 4 آبان 1399 بروزرسانی: 4 آبان 1399 گردآورنده: ta8.ir شناسه مطلب: 1200

به "طرز تهیه شیر بادام خانگی ساده و وانیلی به صورت تصویری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیر بادام خانگی ساده و وانیلی به صورت تصویری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید