طرز تهیه مارشمالو؛ راحت، سریع و خوشمزه
به گزارش تا بینهایت، با اندکی وقت گذاشتن با مواد اولیه بسیار کم و در دسترس می توانید مارشمالو خانگی آن را آماده کنید.
مارشملو از آن دسته خوراکی های مجذوب کننده است که نه تنها برای بچه ها بلکه در هر رده سنی که باشید می توانید به این خوراکی علاقه نشان دهید.
مواد لازم برای تهیه مارشملو:
پودر ژله: 1 بسته (الوئه ورا یا موز)
شکر: 3 پیمانه
وانیل: نصف قاشق مرباخوری
آبلیمو: 2 قاشق سوپخوری
آب: 3 پیمانه
پودر ژلاتین: 2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه و دستور پخت مارشملو:
1. پودر ژله را در یک پیمانه آب جوش حل کنید. برای نتیجه بهتر خوب است پودر ژله آلوئه ورا باشد.
2. پودر ژلاتین را با نصف پیمانه آب سرد مخلوط کنید و به مدت 5 دقیقه استراحت دهید.
3. یک و نیم پیمانه آب جوش و شکر را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملا حل گردد.
4. ژله آماده شده و محلول ژلاتین را در محلول آب و شکر بریزید و به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. بعد از 20 دقیقه شعله گاز را خاموش نموده و فرصت دهید محلول کاملا ولرم گردد.
5. مواد را داخل یک ظرف ریخته و آن را با سرعت زیاد هم بزنید. تا به رنگ سفید دربیاد.
6. نکته مهم این است که زمانی مواد شما با هم ترکیب می شوند حجمش آن بیشتر می گردد پس در انتخاب ظرف دقت کنید. حدود 20 دقیقه تا نیم هم بزنید.
7. بعد از شکل گرفتن مارشمالو وانیل و آبلیمو را اضافه کنید.
8. کاغذ فویل را با روغن کمی چرب نموده و داخل قالب دلخواه قرار دهید و مایع را داخل آن بریزید.
9. قالب را داخل یخچال قرار دهید و حدود 2 ساعت بعد آن را از قالب خارج نموده و برش دهید.
منبع: فرارو