طرز تهیه پاستا آلفردو

به گزارش تا بینهایت، برای تهیه این غذا میتوان از انواع پاستا استفاده کرد، مثل پاستا فوتوچینی که دستور آن را هم قبلاً گفته ایم. اما در دستور پخت ذکر شده در زیر از پاستا پنه استفاده میشود. با پاستا پنه هم که حتماً آشنا هستید: پاستا های فرمی لوله ای که دو سر آنها به شکل اریب برش خورده.

طرز تهیه پاستا آلفردو

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایران کوک ،اگر تا به حال پاستا آلفردو نخورده باشید حتماً اسم آن را شنیده اید. طرز تهیه سس آلفردو را هم قبلاً گفته ایم که مواد اصلی آن خامه، شیر و پنیر پارمزان هستند. البته با این سس غذاهای دیگری هم میتوان درست کرد، مثل پیتزا آلفردو، لازانیای آلفردو، خوراک سیب زمینی با سس آلفردو.

مواد لازم پاستا آلفردو

پاستا پنه 200 گرم

کره 50 گرم

خامه 2 پیمانه

شیر 1 پیمانه

پنیر پارمزان رنده شده 2 پیمانه

مرغ بریان تکه تکه شده 3 پیمانه

آب مرغ 1/2 پیمانه

پودر سیر 1/8 قاشق چایخوری

آویشن 1/2 قاشق چایخوری

تخم گشنیر 1/2 قاشق چایخوری

نمک و فلفل به مقدار کافی

پنیر موزورلا رنده شده 1 پیمانه (اختیاری)

پودر سوخاری 1/2 پیمانه (اختیاری)

طرز تهیه پاستا آلفردو

  1. اول از همه داخل قابلمه ای آب و مقدار کافی نمک بریزید و آن را روی شعله قرار دهید تا جوش بیاید. سپس پاستا پنه را در آب جوش بریزید تا پخته شود. پاستا پنه پخته شده را زیر آب سرد آبکش کنید و آن را کنار بگذارید.
  2. کره را داخل تابه ای بریزید و روی شعله قرار دهید تا آب شود.
  3. وقتی کره آب شد، 2 پیمانه خامه و 1 پیمانه شیر را به تابه اضافه کنیید
  4. پنیر پارمزان رنده شده را روی بقیه مواد بپاشید. هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. بگذارید سس آلفردو روی شعله ملایم گرم شود و هر چند دقیقه یک بار آن را هم بزنید.
  5. بعد از چند دقیقه سس شروع به غلیظ شدن می کند
  6. پوست مرغ بریان را جدا کنید و گوشت آن را با چاقو تکه تکه کنید. حال 3 پیمانه مرغ را داخل سس آلفردو بریزید. نصف پیمانه آب مرغ، 1/8 قاشق چایخوری پودر سیر، نصف قاشق چایخوری آویشن و نصف قاشق چایخوری تخم گشنیز را هم اضافه کنید و مواد را زیر و رو نمایید.
  7. سس را بچشید و مقدار نمک و فلفل آن را تنظیم کنید. بگذارید 3-4 دقیقه دیگر روی شعله بماند تا مرغ به خوبی گرم و سس کمی غلیظ تر شود.
  8. در این مرحله میتوانید سس را روی پاستا بریزید و به همین شکل پاستا آلفردو را سرو کنید.
  9. اما اگر میخواهید روی پاستا را پنیری و برشته کنید شعله بالای فر را روشن کنید و بگذارید فر گرم شود. دیس گود مناسب فر را با کمی روغن چرب کنید. پاستا را داخل آن بریزید و کف ظرف به طور یکنواخت پخش کنید.
  10. سپس سس آلفردو را روی آن بریزید. 1 پیمانه پنیر موزورلای رنده شده را روی مواد بپاشید. حال نوبت به پودر سوخاری میرسد. البته این مرحله هم اختیاری است. فقط در صورتی که دوست دارید روی پاستا برشته شود، نصف پیمانه پودر سوخاری روی پنیر بپاشید.
  11. حال دیس پاستا را داخل فر قرار دهید. زمان ماندن در فر کاملاً بستگی به فر شما دارد. اما معمولاً بیشتر از 5 دقیقه طول نمیکشد. پنیر باید ذوب شود و پودر سوخاری قدری برشته و طلایی رنگ شود (مراقب باشید پودر سوخاری نسوزد). پاستا آلفردو پنیری برشته شما آماده است. تا سرد نشده آن را سرو کنید.
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 21 آبان 1399 بروزرسانی: 21 آبان 1399 گردآورنده: ta8.ir شناسه مطلب: 1237

به "طرز تهیه پاستا آلفردو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاستا آلفردو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید