مقاله: عوارض سس مایونز برای سلامتی عوارض سس مایونز برای سلامتی
به گزارش تا بینهایت، با توجه به اینکه متخصصان تغذیه معتقدند باید در زمان کودکی ذائقه و وزن کودک کنترل شود، اگر کودکتان به مصرف سس مایونز علاقه دارد، حتما برای کاهش میزان چربی موجود در سس به آن ماست کم چرب یا بدون چربی اضافه کنید. علاوه بر این افزودن ماست باعث افزایش ارزش تغذیه ای و محتوای کلسیم موجود در آن می شود.
این نسخه از سس به شدت در معرض باکتری های خطرناکی مثل سالمونلا قرار می گیرید. سالامونلا می تواند داخل و خارج تخم مرغ زندگی کند، و توسط چشم های غیر مسلح قابل مشاهده نیست.
مواد نگهدارنده و طعم دهنده به سس مایونز برای بسیاری از افراد ایجاد حساسیت و آلرژی می کند و در بسیاری از افراد منجر به بروز معده درد شدید و اسهال و استفراغ می شود.
اگر کودک با افزودن ماست به سس، از خوردن آن امتناع می کند و بهانه می گیرد، می توان از سس های مایونز کم چرب که در تولید آنها، عوامل حجم دهنده طبیعی جایگزین چربی شده اند، استفاده کرد.
شاید برایتان جالب باشد بدانید بیشتر افرادی که از مشکل سنگ صفرا رنج میبرند و هیچ سابقه ژنتیکی ندارند در طول زندگی خود مدام سس مایونز مصرف کرده اند. این سس باعث تجمع مواد اضافی و مصنوعی و در نتیجه تشکیل سنگ در کیسه صفرا می شود.
تحقیقات نشون داده، سس مایونز چون هنگام تولید در درجه حرارت زیادی قرار می گیره به همین دلیل چربی های اون مستقیما توی دیواره های قلبی عروقی قلب و مغز رسوب می کنن و خطر سکته قلبی و مغزی رو افزایش می دن؛ همچنین توی فرایند تهیه سس مایونز ماده ای به نام پراکسید استفاده می شه که این ماده توی کاهش قدرت یادگیری و فراموشی تاثیر خیلی زیادی داره و در بین سالمندان باعث ایجاد آلزایمر می شه.
منبع مقاله: عوارض سس مایونز برای سلامتی عوارض سس مایونز برای سلامتی