گنددزدایی شهرستان ملایر به همت دانشجویان
به گزارش تا بینهایت، مسئول مرکز مطالبات دانشجویی رهیاب گفت: جمعی از دانشجویان ملایر، برای حفظ سلامت جسمانی و روحی مردم به پاک سازی و ضدعفونی کردن مراکز و خیابان های این شهر پرداختند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرنگاران، دانشجویان ملایری برای مقابله با کرونا پیش قدم شده و به میدان آمدند. ملایری ها که اسم گروه جهادی خودشان را مرکز مطالبات دانشجویی رهیاب گذاشته اند، با اقدامات متعدد در سطح شهر برای افزایش آگاهی مردم نسبت به این بیماری و همچنین گندزدایی اماکن مختلف شهر در کوشش هستنند.
با مسئول این گروه جهادی که میلی به شنیده شدن اسم و نامش در فضای مجازی نداشت، به مصاحبه نشستیم. او در مورد اقدامات انجام گرفته توسط این گروه گفت: مرکز مطالبات دانشجویی رهیاب در اقدامی جهادی در سطح گسترده خیابان ها، ادارات، بانک ها، مراکز درمانی، پاساژ ها، مغازه ها و مساجد را جهت سلامت جسمی و روحی مردم ضدعفونی کردند.
همچنین این گروه در نظر دارد در هفته های آینده به فعالیت خود در عرصه های مختلف ادامه بدهد.
منبع: خبرگزاری دانشجو