5 نکته مهم و اساسی برای وا نرفتن کوکو سیب زمینی

به گزارش تا بینهایت، کوکو یکی از غذا های خوشمزه و محبوب ایرانی هاست که در برنامه غذایی ما جایگاه ویژه ای دارد. تهیه کوکو معمولاً آسان است و زمان کمی برای طبخ احتیاج دارد؛ بعلاوه مواد تشکیل دهنده آن ساده و در دسترس است. کوکو ها انواع متفاوتی دارند و بسیار متنوع هستند.

5 نکته مهم و اساسی برای وا نرفتن کوکو سیب زمینی

به گزارش فرادید، برای مثال می توان به کوکو سبزی، کوکو سیب زمینی، کوکو مرغ، کوکو لوبیا سبز، کوکوی سبزیجات، کوکوی بادمجان، کوکوی کدو و... اشاره نمود که نشان دهنده تنوع این غذاست. کوکو سیب زمینی یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین کوکو های ایرانی است که به شکل ها و روش های مختلف تهیه می گردد و روش پخت بسیار آسانی دارد.

در ادامه این مطلب طرز تهیه کوکو سیب زمینی ترد و خوشمزه همراه با ارئه نکات مهم برای جلوگیری از وا رفتن و ریز شدن کوکو سیب زمینی تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی

سیب زمینی میانه: 4 عدد

تخم مرغ: 2 عدد

پودر نان باگت: 2 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به اندازه لازم

روغن: به اندازه لازم

طرز تهیه کوکو سیب زمینی

مرحله اول: سیب زمینی را آبپز کنید؛ سپس به صورت داغ پوست کنید و داخل یک کاسه بریزید و همانطور که سیب زمینی داغ است، آن را با گوشتکوب یا پوره کن بکوبید تا کاملا نرم و له گردد.

مرحله دوم: در این مرحله تخم مرغ را همراه با نمک، فلفل و زردچوبه به سیب زمینی اضافه کنید و خوب هم بزنید؛ سپس پودر نان باگت را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

مرحله سوم: روغن را داخل ماهی تابه بریزید و روی اجاق گاز بگذارید تا کاملا داغ گردد؛ سپس کف دستتان را خیس کنید و یک گلوله از مایه کوکو برداردید و توی دست گردش کنید و داخل روغن داغ قرار بدهید تا سرخ گردد. بعد از اینکه یک طرف آن سرخ شد، کوکو را برگردانید تا سمت دیگرش هم سرخ گردد. بعد از اینکه کوکو سرخ شد، حتما آن را روی دستمال مخصوص جذب روغن بگذارید تا روغن اضافه کوکو گرفته گردد. می توانید این کوکو را به صورت قاشقی هم درست کنید؛ اما اگر با دست به آن فرم بدهید، ظاهر زیباتری خواهد داشت.

5 نکته مهم و اساسی برای وا نرفتن کوکو سیب زمینی

1- برای تهیه کوکو سیب زمینی بهتر است هرگز از پیاز استفاده نکنید. پیاز باعث شل شدن و وا رفتن کوکو سیب زمینی می گردد. اگر دوست دارید کوکو شما طعم پیاز داشته باشد، از پودر پیاز به جای خود پیاز بهره ببرید که در عطاری ها موجود است.

2- حتما از پودر نان باگت بهره ببرید؛ زیرا تاثیر مهمی در وا نرفتن کوکو دارد. برای تهیه پودر نان باگت کافی است نان باگت را روی شوفاژ یا بخاری بگذارید تا خشک گردد؛ سپس آن را آسیاب کنید.

3- تعداد تخم مرغ به میزان سیب زمینی بستگی دارد. برای چهار عدد سیب زمینی میانه دو عدد تخم مرغ ریز کافی است. اگر تخم مرغ شما درشت است، به جای دو تا تخم مرغ از یک تخم مرغ بهره ببرید.

4- سیب زمینی را هرگز رنده نکنید؛ زیرا رنده کردن یکی از دلایل مهم وا رفتن کوکو سیب زمینی است. سیب زمینی را بعد از پخت به صورت داغ بکوبید تا کاملا له و یکدست گردد.

5- یکی از مهم ترین نکاتی که باعث می گردد کوکو به ماهی تابه نچسبد و وا نرود، داغ بودن روغن است. حتما زمانی که روغن کاملا داغ شده است، کوکو را داخل روغن بگذارید.

منبع: فرارو
انتشار: 6 بهمن 1401 بروزرسانی: 6 بهمن 1401 گردآورنده: ta8.ir شناسه مطلب: 2189

به "5 نکته مهم و اساسی برای وا نرفتن کوکو سیب زمینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "5 نکته مهم و اساسی برای وا نرفتن کوکو سیب زمینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید